Legnépszerűbbek

Ár 19 990 Ft
Ár 12 990 Ft
Ár 4 790 Ft

Szállítás és postaköltség

A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDEJE HIVATALOSAN  15-60 NAP,azaz 40 munkanap azon termékek esetében is csak ekkor tudunk reklamációt indítani ha a hataridő (40 munkanap!!!) Letelik melyeknél krvesebb ido van feltuntetve es mar a csomag rendelkezik nyomkovetesi szammal. Olyan esetek tartoznak kivetelek koze: akik pluszkoltseget fizettek dhl-es szallitasert.NAGYÁTLAGBAN 2-4 HÉT! EZ CSAK KIZÁRÓLAG A KÜLFÖLDI POSTA TERHELTSÉGÉN MÚLIK! (A POSTÁZÁSI IDŐÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK!). AMENNYIBEN NEM TARTÓZKODIK OTTHONÁBAN, A POSTÁS PAPÍRT HAGY AZ ÁRU KÉZBESÍTÉSÉNEK MEGKÍSÉRLÉSÉRŐL, AMIVEL VÁROSA POSTÁJÁN ÁTVEHETI RENDELÉSÉT.

NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ!

Meg nem érkezett termékekkel kapcsolatban csak és kizárólag utalástól számított 90!!! NAPIG tudunk reklamációt elfogadni amennyiben lejárt a 60 napos szállítási idő 30 napon belül tudja jelezni a reklamációt!

A megrendelésfeladásásról igény esetén megrendelelőlapot tudunk biztosítani (Különböző termékek rendelése esetén a csomagok külön érkeznek.)

A termék szállítására GARANCIÁT vállalunk

A termék szándékos nem átvétele nem egyenlő az elállási joggal, amennyiben a Magyar Posta bizonyíthatóan értesítőlevéllel megpróbálta kétszeri alkalommal szállítani a csomagot és a Vevő megtagadta az átvételt a visszaküldés költsége és az adminisztrációs költség: összesen: 1990 ft minden esetben a vevőt terheli.

 


 


YjUyNT